Monday, February 27, 2012

2010 Emmy Ödüllerinden Mad Men Kadınları Geçti




Uzun bir süre blogumdan ayrı kaldım ama İstanbul Moda Haftası buna değdi :) Dolu dolu geçen IFW ile yazımı ileriki günlerde yazmaya başlayacağım. Bunun üzerine Ankara'da da gerçekleşen Dünya Basketbol Şampiyonası devreye girince yaşanan kısa kesintilerin olması normal karşılanmalı değil mi ? :) Milli Takımımızı bugün Yunanistan maçında desteklemek için herkes kırmızılarını üzerine çekip maça gelsin; bende maçta 12 Dev Adam'ı desteklemek için orada olacağım. 30 Ağustos Zafer Bayramını hep birlikte salonu kırmızı renge boğarak taçlandıralım! Şimdilik pazar gecesi sahiplerini bulan Emmy ödüllerinde Mad Men kadınlarına yönümüzü çevirelim :)



'Outstanding Supporting Actress in a Drama Series' ile Emmy'e aday olan Christina Hendricks Zac Posen 2011 resort koleksiyonundan seçtiği lavanta rengi elbisesini ve Judith Leiber clutchyla tamamlayıp ihtişamını korumuş.



Elisabeth Moss, Donna Karan elbisesi içinde zarif bir biçimde kıvrımlı hatlarını ortaya çıkarmış. Nötr tonlarında yaptığı makyajına ve Chopard mücevherlerinin ışıltısı eşlik edince gecenin en şıklarından biri olmuş.



January Jones gece için Atelier Versace'den çarpıcı bir renk ve elbiseyi tercih etmiş. Kıyafetine bir sözümüz yok ama bu gösterişli elbisesinin altına da aynı çarpıcılıkta bir ayakkabı giyebilirmiş.

No comments:

Post a Comment