Wednesday, July 4, 2012

Arkadaşlarımız Nişanlanıyor.. Zeynep & Eray (Vol. 3)




Tabiki bu senenin en şahane nişanı canım arkadaşım Zeynep'inki oldu.






Nişan konsepti belirlenmesi, onca koşuşturma, kafa patlatma derken gerçekten şahane bir nişan oldu.











Şaka bir yana 20 gün arayla iki arkadaşımız nişanlandı.. Aslında 4 arkadaşımız demek daha doğru olur çünkü ayrı ayrı her iki çiftimizle de güzel bir grubumuz var..






Daha önce söz zamanlarında kendilerinden bahsetmiştim zaten. Her iki çiftimiz de eş zamanlı sözlendiler. E hal böyle olunca nişanları da çok yakın zamanlara denk geldi.






Onu mu giyeyim bunu mu giyeyim, ay acaba bu arada kardeşim doğurur mu derken ikisini de sağ salim doğuma denk gelmeden atlattık. Hatta tam iki nişan arasına denk geldi..













Geçtiğimiz Cuma akşamı Çeşme Club Baba'da nişanlanan Eray ve Zeynep'e şimdiden mutluluklar dileyip detaylara geçeyim isterseniz..






Düğün organizasyonu için herhangi bir firmayla anlaşılmadı, masaların süslenmesi Club Baba tarafından, diğer tüm detaylar Zeynep tarafından hazırlandı.






Club Baba'yı bilmeyenler için açıklayım, çimle kaplı bir alanın ortasında şık bir havuz var ve tüm bu bahçe taştan yapılmış, değirmenli bir binaya bakıyor. Zeyneplerin nişanında yapılan her organizasyondan farklı olarak mekanın sadece bir bölümü, yani havuzun sağ tarafı kullanıldı. Bu nedenle çimlerde dansedilemeyeceği için uzun uğraşlar sonucu bulunan platform kuruldu. (normalde binanın önündeki taş kaplamalı alan kullanılıyor, ancak öyle olunca misafirler iki ayrı gruba bölünmek zorunda kalıyor.






Doğal ve ağaçlık bir alan olduğu için sahnenin üzerine ağaçlardan ağaca gerilen ampuller dizildi.






Müzik için konservatuardan bir grupla anlaşmıştık. Canlı performansları fena değildi ancak biz yine de en çok Zeynep'in seçtiği şarkılarda çılgınlar gibi oynadık.






Veeee nişanın en önemli anııııı Zeynep ve Eray'ın hazırlamış olduğu danslarıydı. Herkesin koptuğu noktaydı. Tarkan'ın hüp şarkısında dansettiler.


















Mekan; Çeşme Club Baba






Organizasyon; Zeynep & Eray






Nişan Elbisesi; Dilek Göktaş






Takım Elbise; Damat






Ayakkabı; Nursace






Müzik; Ege Üniv. Konservatuarı






Fotoğraf; Çeşme Club Baba

No comments:

Post a Comment